Clown


Ovefull Kämera

Sitter i min höstbruna soffa och stirrar på min Overfylla Data. Min kamera börja sakta men säker Fyllar Over med bilder. Men jag orkar inte ta steget för att ladda in bilderna och börja min kreativa våg som på senaste tiden har torkat ut.

Min abstinens för att fly bort från Svealand har ökat 20 procent de senaste två dagarna med en stigande Pms. Jag vill bränna sönder snön och hoppa baklänges i skogen.

Art.

Hade tråkigt.... Och igen blir det ett konstigt experiment! Jag tog denhär bilden till foto A... Jag fick Vg...

Its done!


Mullekojan

När jag och mamma skulle kolla vilken tid jag föddes bläddra vi igenom mitt gamla fotoalbum. Kolla vem som råkade vara med på ett kort! Utan att vi kände varandra lyckades vi komma med på en bild tillsammans. Jag och Frida! Straxs efter slutade jag på det dagiset..


På G

Två saker att skriva, 1 Har en till tecknad bild på G med en tös! Inte min fru My, fast jag har lovat henne. Har inte bra vinklar med henne. Det är lite svårt att få henne att sitta still när man tar kort. Utan på en annan tös! Yaaay!

Andra saken, 2 Drömde konstigt inatt. Det var en massa ungdomar som bodde tillsammans, jag hade presic blivit tillsammans med en kille i min skola! Nämner inte vilket namn för det är pinsamt! Men jag var lycklig men vad händer då! En massa agenter till en högre makt börjar attackera oss, jag och min partner börjar döda en massa agenter för att inte bli tagna. Här ska jag skriva nått äckligt
För att lyckas döda dom bryter jag deras nackar och.... biter bort deras hud.... På ett konstigt och obehagligt sätt, men vi tas till den större makten tillsammans med en massa andra ungdomar. Men jag och två till bestämmer oss för att ta oss där ifrån för att leva på ett nytt sätt. Och vad är det? Fritt i skogen! På stenåldersvis! Det är inte slut än, när vi går tillbaka till vårat hus och börjar planera kommer en agent som lagar musslor till oss medans vi planerar. Sen vaknar jag! Punkt Slut!

En kärleksförklaring

Ni kanske tycker det är lite väl djupt att ge en kärleksförklaring till en man i knäpp mustasch som härstammar från öststaterna. Men då säger jag bara; Dude! han är sångaren i Gogol Bordello!

Ps. I love the Irish accent

Jag kan omöjligt kritisera den här filmen för jag föll för den som en 14 årig tjej med för många hormoner.

http://www.youtube.com/watch?v=tNabzZM034E

Morfar Mormor Mamma


Bilden på min kära mormor har jag inte fixat något på hon är inte så blek!!

åhå vad fint


Landet

Vår.

Oskar

Denna bild var totalt förstörd, den var helt bränd, dvs alldeles för ljus. Så jag gjorde såhär med den! Taadaaa


Dom här bilderna jag tog av Oskar var den sämsta ljussättningen jag någonsin har gjort! Men jag försökte rädda dom i Photoshop!

En cool kille och Filippa


macka och mjölk


Egen tandborste

Jag känner att min och Mys relation har gått in i ett stadie som är utöver det normala mellan två starka töser. Jag har nämligen en egen tandborste hemma hos My och jag kan inte vara lyckligare!

RSS 2.0