Marcus

Min första beställnings bild klar!


Vardags bilder

Det kanske är tråkiga bilder men jag tycker om dom så det så! 


Nöjd

Fan vad nöjd jag blev, har hållit på med den i 2-3 dagar nu och resultatet blev en nöjd Petronella! Haaah! Har kalkerat en fyra fem bilder på photoshop och lagt ihop dom och målat dom! Stora ramtids planer med liknande projekt! 


Väääära

Vad är dagen filosofi? Vad ska jag rösta på?

Kolla vad jag har gjort! Nej jag har inte använt nått super effekt på photoshop, detta har jag gjort själv! HA!


Solen!

Solen tittar fram och ger mig falska förhoppningar om att våren är påväg.


Agnes Attling

jag är en nörd...

...och jag älskar nördiga saker!!! over exited !


God damn it, look at your man!

Tack Filippa du förgyllde min dag tack vare detta lilla klipp!


I Love You Philip Morris

Vad kan gå fel!? Jag vill se!


Dagens film!

Kritiker med få ord; Genialisk, Vacker, Behaglig med skrämmande inslag, Mysiga röster, Lite fattig på krut.
the secrets of kells
Teater


rörande

Jag prickar av Oscars nominerade filmer. Den här var ruskigt bra. Ush vad hemsk den var. Jag grät. Och skrek så mamma blev arg. Och ja, se den!


No money

För jag ska ha råd att resa i sommar så är jag pank. är lite trött på sparandet och ångesten. men det är värt det i slutändan.


An Education

Ja, jag såg den här filmen på alla hjärtans dag. Jag upptäckte att det inte var en sådan bra idé eftersom jag blev väldigt känslosam. Det var inte den största anledningen; jag var lite trött också; och lite halvt sur på livet. Så fan jag blev en patetisk människa och grät en liten trudelutt! Men det får man göra ibland. Hur som helst var det här en fantastisk fantastisk film. Jag hade faktiskt ingen aning om att den skulle vara så otroligt bra. Den var eh om någon i denna värld har sett den också! Prata med mig för jag behöver diskutera den.


Inget tillagt lager

all naturaal, dokumentation av mitt vardagsrum

Övernattning

It was awsome

Montage

Ett lite montage på de som sov över hos My. För tro det eller ej men jag tycker sånt här är kul att göra.


Högaberg

Saknar Högaberg det stället är en himmel för scouter. Eller för Stockholms scouter. Man får sova inne, jobba lite ( dvs bränna saker) och köra fyrhjuling!  Har haft det kul där...

Ha! 2008.04.04 Så klädde jag mig förut, t-shirt och konstig jacka!

5 veckor kvar

Till min död
Kladdis

Ska kanske sätta upp receptet på min välkända och goda kladdkaka. Men receptet är så simpelt så det ska bli mitt hemliga. Så jag sätter upp klyschiga bilder istället!

Tråkiga bilder

Det var mamma som ville att jag skulle fotat vintern men jag känner att jag misslyckades och ska försöka igen. Kanske lyckas jag få fram lite mer inspirerade bilder. Men bilderna är till för att Bettina och Evelina ska se den värsta vintern sedan 50talet!Wikipedia

Tänk er mig känd, tänk er Wikipedia, tänk er mitt blivande med kända citat "Symboler i alla former är en viktig nyckel till en bra film, om man har tur kan åskådarna tänka."

Nej men.. Vi hade en uppgift i skolan då man skulle göra påstående om film och teater. Så jag skrev det här, tycker faktisk att det är sant på mitt kanske knäppa sätt.

Längtar till dig


Två uppenbarelser

Jag är ganska löjlig människa, löjliga tankar löjligt ganska mycket och ! jag borde tatuera mig till min födelsedag!

och jag funderar om man ska ha 18års fiesta iaf.... eller bara en fet jävla middag och sen sticka ut med arton plussarna...

Symbios

Just ikväll har jag sett tillbaka på mitt liv och hur jag har delat upp dess minuter. Min arton års kris förvärras efter varje genomresande tanke; och jag retar mig själv genom att drömma mig bort i min skål av tid. Jag tänker på vad jag har att erbjuda världen och vad den byter ut i små mängder. Jag tänker lite på vad jag har misshandlat i form av bokstäver och hat.
Jag ångar också att jag var dar går efter regler dragandes på en dator i ett omringat område fylld med smått blåsta lammbitar. Jag tänker tillbaka på rebellernas tid, den som jag råkade missa med en 30 - 40 år. Jag tänker på saker våran apliknande art som är bundet vatten har skapat. konst.
Jag vill medverka i en symbios av tankar.Jag och nätter passar antingen helt underbart ihop eller inte alls, jag har inte bestämt mig än...

RSS 2.0