My Tribute


Julkänsla.. trots allt


Delfin problem

Jag drömde inatt att jag gick omkring bland några stationer som finns i en stad. Jag kan inte förklara vilken stad, utan jag har en standard stad som uppkommer i mina drömmar. B.la har den stora glas byggnader, labyrint fungerande  vägar som går upp och ner. Denna dag gick jag in i ett hus där det det fanns den största bassängen i världen. När jag gick i byggnaden såg jag lite av bassängens djup tona sig upp på mina sidor. En delfin simmande lugnt i vattnet. Jag gick igenom ett krök och som en osynlig vatten vägg fanns där gick jag in i vattnet och kunde fortfarande andas.

Jag gick eller simmande framåt, medveten om delfinenen brevid mig. Den började simma emot mig snabbt och jag blev extremt rädd. Jag stod i ett hörn i bassängen när den kom emot mig, med handen som jag höll stop! klappade jag delfinen och förstog att den inte alls var farlig. En lycka spred sig i min kropp och jag undrade varför jag var rädd för en delfin, mycket konstigt. Jag fortsätter min promenad och kommer ur en vattenvägg eller mer att jag blir utkastad av en osynlig kraft. Jag upptäcker att jag fortfarande kan andas, min osynliga dröm-familj pratar med mig, och gör det mycket klart för mig att dom är glada att slippa mig nu. Nu när jag kan leva i min glas bassäng som förvandlades till ett hav och sen vaknade jag.
.
vad har jag för problem...

Paint Polaroid


ååååh

Allas poser är så typiska. Inklusive att jag ser extremt tråkig ut, stressig och sliten. Medans de andra är fräscha och redo att filma tre timmar till!

RSS 2.0