Italien

Jag åker nu! Jag ska va i Grosseto, Siena och till sist Rome! Tar inte med mig min systemkamera. Då tänker vissa men hallo bilder!? Då säger jag det magiska ordet andras kamoeror jag som snor sedan!

Bengt

Jag undrar vem Begnt är. Han har kommenterat "japp" på gonna be more into this. Och det får mig att tänka på vem han är. Jag förställer mig att han är så här.Bengt är min herde, ingenting skall fattas mig.
Han för mig i vall på gröna ängar, han låter mig vila
vid lugna vatten. Han ger mig ny kraft och leder
mig på rätta vägar, sitt namn till ära.
Bengt

I did it!

Jag kombinerdea Andrés bild med Frida för att skapa kärleksfull konst! eller jag hade tråkigt......vill vaggas

Vid stuped av dan, som inträffar tidigt för mig, bringar sömnen mig vid denna årstid hat. Jag släpar mig ner i mitt ide för att omringas av en kall hinna; som snurrar sig in i mig och fryser min själ till bristningsgräns. Tills jag faller in i mörket. Men där väntar inga fina kaniner och chockladmuffins. Inte ens en liten pralin. Jag möts av ekvationer som bara löses av inte kunna springa i nöden. Till följd av min mammas död och en syrra som tar överdos. Efter det blir det krig och jag måste leka indian hövding med världens ballaste fredspipa.
Man kan tro at gryning är min riddare i en skinande rustning. Men när ringtonen ekar på mina gröna väggar är inte solen uppe än. Utan världen är täckt av en sjuklig suddighet. Den sprider sin bitterhet lika bra som Pesten.
Varje gång detta händer svär jag mot mitt moder land. Hon skrattar åt mig och lovar mer mörker och oändliga depressioner. Jag har hämd i blodet. När jag startar min bil känner jag ett lugn i hela kroppen. "In ya face motha fukka!!"


bild i tre steg

orginalet


upp piffad


och till sist med text!

best website ever!

twasthebestnightever!

klassiskt porträtt

...på en hund

senaste veckan tror jag


gonna be more into this

ska fotta ett själprträtt och allt blev fel och fullt och överpretiantös ska jag ta nya bilder eller? och jag ska bli mer inne i detta från och med nu! ska till italien nesta vecka wohoo


Berlin

It was awsome!

RSS 2.0