Sagoland


Mystik!

Bara början!


farsta strand under hösten


Parkour


UFFE!

Ulf Uffe Ulle Bulle hej på reh! HALO!? HALO!?

Nej jag skojja bara.... Gud vad jag är konstig just nu i detta tillfälle! Ska nog göra en ny kategori flummbulle! Nej det passar på flurp. Allt passar på flurp.

Tillbaka till det jag tänkte skriva. Min pappa hade en jobbar kompis som kallades för Uffe, och jag associerar ditt namn med hans. Uffe var en underlig typ. Han hade tvångstankar och var smått socialt handikappad. Jag hoppas att inte du är det. För det skulle vara ganska akward så att säga. Så jag med hjälp av min kära systra mig Filippa har kommit på några nya. Ugglan, Ugge, Uggi, Oggi, Oggi och kackerlackorna. Ugglan är min personliga favorit. Får se om det passar på dig denna TORSDAG för jag ska till Irland!

Möjlig fråga; Vem är Ulf. Mitt svar; Bettinas Pojkvän

Ge mig piller istället!

När jag vaknade i morse kända jag hur spöket under min säng hade dragit ur all livskraft. Jag tänkte att jag skulle ligga kvar i tio minuter till medans mina ögonlock sakta stängdes. Dessa symtom är varnade och jag behöver medicin snarast. Den starkaste sorten i världen. Jag surfar mediterande för att gå in i mig  själv och hitta svaret. Det ligger där inne som en hånade fågel. Den flyger iväg till horisonten vinkandes farväl med lovord. För där vilar solen som har lagrat min energi säker tills min dvala är över.

experiment


always looking at me

springandes genom en svättig koridor; tillslut änländer jag in i en cell; jag vänder och vrider mig men finner ingenting användbart; en brännande känsla i magen; ett slag i ansiktet; skrik skrik.

She's stole my karma oh no.
Sold it to the farmer oh no.
She's always looking at me.
She's always looking at me.
She's such a charmer oh no.


skola.


Siena

Jag är kär i Siena, det var så jävla underbara människor där! Kan bero på att jag umgicks med en massa galna sorority house college killar. Men dom alla var riktiga gentlemens, välutbildade och många var hel knäppa. Och en del kunde till och med prata engelska! NICE! Dom lagade mat till oss, vi spela musik och sjöng en massa, vi fick guidade turer i staden, vi fick träffa mer folk och ännu mer folk. Vi gick på en halloween fest då alla visste vilka vi var "Svenskorna". Jag har träffat människor jag vill hålla kontakt med i hela mitt liv! Tog lite små bilder från facebook det är lite ditt och datt.

RSS 2.0